Zgodnie z naszymi zasadami ochrony danych oraz regulaminem programu informujemy, że Twoje konto Kaufland Card XTRA zostanie usunięte. Wszystkie dane osobowe przechowywane w naszej bazie danych zostaną usunięte 30 dni po otrzymaniu tej wiadomości e-mail. Po usunięciu konta i danych nie będzie już możliwe korzystanie z Twojej Kaufland Card XTRA oraz stracisz dostęp do Twojego konta w Programie.
– Kliknąć w poniższy link, aby potwierdzić, że chcesz nadal korzystać ze wszystkich funkcjonalności Kaufland Card XTRA.